keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

tunnilla 8.3

Tiistaina käytiin Pekan kanssa tunnilla. Tosin ennen tuntia lämmittelin sillä menemällä n. 30 minsaa ett saisi sen käyntiin. Tunnilla vedettiin iha normiverkka, tehtiin ravissa ympyrät molempiin päihin. Käveltiin vähän. Laukkattiin pitkääsivua niin että tehtiin iso ympyrä keskelle. Peksu nosti yllättävän hyvin laukat, saatiin paljon kehuja laukoista! 

Otettiin puolessavälissä satulat pois, kun meidät siihen niin hyvin yllytettiin... ravailtiin hetki ja sitt laukattiin. Poni tais innostua siitä mun hytkymisestä niin paljon ett veti hirveitä spurtteja, siitä tuli niin kova suusta ettei pystynyt pysäyttää repimälläkään, se johti iihen että se hyppäs sivulle ja tipuin alas... Uusi yritys, taas sama spurtti mutta pysyin selässä. Laukkailttin vielä pari kertaa, tokavikalla laukalla poni lähti niin kovaa että joutu väistää edessä olevaa heppaa ja luisuin alas. Kaikki nauro ja huuteli "meniksä taas tippumaan?" noh, kyllähän sitä itseäkin nauratti aika paljon. Lopputunti sujuikin hiukan rauhallisemmin, ravailtiin vielä kolmikaariuraa. Käveltiin loppuverkka ja tunti loppui!

Ihan hyvin fiiliksin lähdettiin tunnilta, saatiin vielä kehuja ratsastuksesta. Perjantaina saatetaan käydä pihalla köpöttelemässä, lauantaina läpiratsastan Peksun kunnolla läpi ja tiistaina mennään estetunnille.

TÄSTÄ  <----- linkistä voi katsoa ratsastelu koosteen tunnista, en laittanut materiaalia tippumisesta tai ilman stulaa-manosta.


2 kommenttia:

  1. Mikä idea ottaa noin pieni poni ylläpitoon? Oot aivan liian iso tuonne selkään. Raasu poni...

    VastaaPoista
  2. Se että olen tälle liian iso tai pieni on ihan mun ja ponin omistajan välinen asia, hän on sanonut etten ole sille liian iso joten uskon häntä mielummin kuin ulkopuolista kommentoijaa, hän kuitenkin tuntee ponin kaikista parhaiten ja tietää mikä on sen parhaaksi!

    VastaaPoista