sunnuntai 22. toukokuuta 2016

kisa viikonlopun fiilikset

Ahh, vitsi ku sais jokasen viikonlopun elää samanlailla ku viime vikonlopun! Vatsalihakset oli nii kipeet meidän naurukohtauksien jälkeen ett oikeen koski. Mä itte tulin siinä kahden maissa tallille jolloin noi muut oli jo ratsastanu yhen tunnin, menin sit kiireesti varustaa Pekkasen ja lähettiin maneesiin. Se oli ihan hirvee, juoksi ku päätön kana kun kiristin (tai ainakin yritin) satulavyötä, se oli tosi tahmee alussa, nosteli päätä ja nyki koko ajan. Siit tuli kokoajan parempi, rupes vähän kireys muuttuu sulavaks. Laukat lopussa oli tosi hyviä ja tahdikkaita! Siin välissä vähän syötiin ja sitten mentiin uudelleen ratsastamaan. Sillä tunnilla oli tarkotus sekoilla ihan kunnolla (kaikki ilman satulaa poneilla). Susku meni Barbilla, Emma meni Ossilla, Nicola Myrtillä, Oona Lotilla ja mä Pekalla. Peksu meni aika nätisti vaikka vähän oli vaikeuksia nostaa laukkaa, Barbi oli ihan pöhkö ja Nicolalla oli hauskaa Myrtin kanssa, Nicola suoritti myös niinsanotun "makkara lannon" Myrtillä :D

tunnin jälkeen vietiin hepat laitsalle paitsi Ossi joka jäi sisälle ja Pekka joka vietiin poni-tarhaan. Rupes sitten sataamaan ja jäätinn sisälle. Letitin Ossin harjaa kaks tuntia kunnes olin tyytyväinen, sitte vielä pelattiin "kaljupää korteilla" jotai iha sekavia pelejä, lähinnä vaa naurettiin! sitte joskus vähän jälkee 12 yöllä mä ja Oona karattiin pihalle kattoo heppoja, sitten mentiin vielä pariks tunniks rupattelemaan alakertaan. "YRITETTIIN" hiippailla erittäin hiljaa ylös mutta Emma ja Susku oli ihan hereillä :D Nukuttiin siin sitte pari tuntia ennenku herättin!

Aamulla herättiin vähän myöhään (suurinpiirtein kaikki oli siellä jo valmistelee ponejaan. Ei ehitty ees syödä mitään kun käytiin metsästämässä hevosia laitsalta. Kun olin hoitanut Pekan kuntoon heitin Vissellekkiin kamat päälle, käytiin Emman kanssa kävelemässä rata ja sitt mentiin maneesiin odottelemaan. Startattiin ekoina Pekan kanssa, alku suju tosi vetreästi ja hyvin mutta koska mä ja Oona oltiin nukuttu vajaat neljä tuntia niin siitä seurasi myös neljä virhepistettä kun kuski ei ollut oikeen hereillä, loppurata meni sitt ihan hyvin, olin tosi ylpee ponista kun oli sen ekat kisat! Vissellä sitten radan kävelyn jälkeen mentiin verkkaamaan, eka kielsi okserille mutta sitten suju jo tooosi paljon paremmin. Meidän rata meni ihan superisti, mentiin kyllä aika kovaa mutta saatiin laukat vaihdettua hyvin esteille, jaettu 1.sija napattiin! Molemmista hepoista sai olla tosi ylpee!

Mulla (ainakin) oli yks parhaimmista viikonlopuista koko elämässäni! Ihan huikeeta olla näiden tytsyjen kanssa tallilla, uusiks otetaan sitte kesällä! ;)

Tossa vielä linkit MUN ja EMMAN viikonloppu-vidoihin! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti