perjantai 13. toukokuuta 2016

kisakausi alkaa

On ollu aivan ihanan lämmintä viime viikot, tekis vaan mieli ratsastella ja kuvailla, mutta kun ei ole sellaista ponia jolla voisi tällähetkellä ratsastella tai kuvata. Höh, Tosiaan mullakin alkaa kisakausi tänä viikonloppuna, mennään lauantaina Suskun, Emman, Oonan ja Nicolan kanssa tallille yöks ja ratsastellaan parilla heppasella, jess, pääsen vihdoin takaisin kaipaamani ponin selkään ja noh myös Vissen selkään. Sunnuntaina olis tarkotus kisata tallin omissa estekisoissa Pekalla ristikko ja Vissellä 50cm, ihan vain aluksi! Kuvaan youtubeen "pitkä kisa- viikonloppu"- videon.


Oon ollu tosi kiireinen viime viikot, kokeet onneksi rupee helpottamaan kun sitä kouluakin on enää vajaat kolme viikkoa! Tää vuosi on kyllä mennyt eritääin nopeasti jos vertaa viime vuotta.

Seuraava postaus sitten kisojen jälkeen!

2 kommenttia:

  1. Mikä ihmeen kisakausi :Dd et ole kisakautta nähnytkään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ei tarvitse kilpailla joka viikko jotta se olisi mulle kisakausi, en ole niin tavoitteellinen kuin jotkut muut. Lasken sen jo kuitenkin kisakaudeksi että saan kilpailla kerran tai kaksi kuussa, se on oma mielipiteeni asiasta! :)

      Poista