maanantai 20. kesäkuuta 2016

Heppa-arkea

Oon ihan lähiaikoina käynyt tallilla useasti, tai ainakin mun mittakaavassa useasti. Oon käyny kuvailemassa runsaasti tyttöjä ja niiden ratsasteluita, nytt kun nuo hyvät säät suosii! Mun elämässä ei oo tapahtunu oikee mitää viimesen parin kuukauden aikana. 

Perjantaina olin tytsien kanssa tallilla, eka oli tarkotus että molemmat ois menny ilman satulaa mutt Anisa pääty kuitenkin laittamaan Carukselle satulan. Päivä oli sateinen joten mulla toimi kameran suojuksena hiukan fiksattu kertakäyttö sadeviitta, hirveän vaikeaahan se oli kun jostain vähänväliä isrosi kiinnitys! No käytiin maastossa sitten; 

Maaston jälkeen siirryttiin keskikentän varikkopäätyyn ratsastelemaan, ne vähän verkkas ja rupes tulemaan vähän avoja ja sulkuja, sen jälkeen ne meni laukanvaihtoja kahdeksikolla. Sitten ne jakaantu kahdelle erilliselle kentälle missä ne vähän teki kaikkee, en kunnolla katsonut kun selailin kameran kuvia. Sen jälkeen ne päätti menevänsä vanhalle laitumelle vähän laukkailemaan:

Lisäksi ne hyppeli vähän vieressä olevan ojan yli. Sitten ne vielä meni uuden kentän viereen ratsastelemaan. Pidin nille vikellystuntia, ja tunnetustihan se ei lopu hyvin, ei myöskään tälläkertaa :D Salmahan tippui suoraan mahalleen kun Lando rupes pukittelemaan. Mulla ei taida olla tulevaisuutta vikellys opettajana! 
Sitten ne lopetteli ja hoiti hepat pois.

Mulla olis keskiviikkona taas estevalmennus Mortilla. Saa nähdä saanko materiaalia, riippuu ihan että saanko kuvaajaa!

tässä vähän lisää kuvia: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti