keskiviikko 3. elokuuta 2016

esteitä v-a-u-h-d-i-l-l-a...

Tänään mentiin Salman kanssa vaasikselle, Nora lupautu pitää meille hyppiksen. Ratsuina meillä oli Visseri ja Mortti, mentiin tasapuolisuuden vuoks sillee ett Salma meni Mortilla kun kuitenkin ekaa kertaa ratsasti vaasiksella. Meillä meni tovi hakea Visseri Zuzkun kans kun heppa päätti vähän juoksuttaa meitä, onneks tiikerinainen sai kii Vissen nii päästii pois sateesta. Meidän piti sitt vielä hakee tolppia ulkokentältä kun sisällä oli vaivaiset kaksi tolppaparia, hiki siinä nousi pintaan kun raahattiin tolppia ja puomeja sinnetänne... kantamisen jälkeen siirryttiin hoitelemaan hepsuja. Visseri oli kyllä ihanan rapainen, ylläriylläri kun on ukkostanut kolme päivää putkeen. Tuli pikkunen kiirus kun mä vielä harjasin Vsseä siinä vaiheessa kun Salma oli laittamassa suitsia Mortille.


Säätämisen jälkeen lähettiin rivakkaa vauhtia alkuverkkaamaan, ravailtiin molempiin suuntiin. Nora pisti pitkälle sivulle ristikko-sarjan jota tultiin aluksi molempiin suuntiin, hetken kuluttua ne nostettiin pystyiksi. Visserillä oli vähän kiire joten jalka pari kertaa kopsahti puomiin. Meidän laukanvaihdot ei oikeen onnistunut kun tuntu ett puhuttiin eri kielii, radalla taas kaikki meni yllättävänkin hyvin! Lopputunnista mentiinkin sitten rataa joka luonnistui meiltä hyvin, heppa kuunteli hyvin kaikkia apuja. Lopuksi mentiin pari kertaa vielä laukanvaihto tehtviä linjalla ja ristikolla, kaikki oli siinäkin ok! 

Mentiin vielä Emmun kans pihalle kuvailemaan kun sääkin oli ihan nätti. Riisuttiin hepat ja harjailtiin. Laitoin vielä rasvaa Vissen nenuun kun saanu vähän palohaavoja, ei se siitä kyllä yhtään tykännyt, vänkäs vastaan kokoajan joten länttäsin suoraa nenuun kaiken. Katteltiin vielä hetki muita ratsukoita ulkokentällä ja lähettiin kotiin.                                                                 Kuvat: EmmuLemmu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti