maanantai 29. elokuuta 2016      minun hevoskesäni?

Ehdin ennen kesää tehdä Summer Bucket- List haasteen joka koskisi kesääni hevosten kanssa. Jotkut suoritin useaan otteeseen ja joitakin en edes ehtinyt/voinut tehdä. En ehtinyt julkaista postausta listastani mutta kirjoitin asiat ylös ja ajattelin käydä ne nyt läpi!


1. Käy esteratsastus- kilpailuissa
Suoritin tämän jopa kolmeen otteeseen, yksi ruusuke napattiin ja ponin kanssa kehityttiin!

2. Osta uudet ratsastushousut
Tätä en ikävä kyllä suorittanut sillä en sittenkään tarvinnut uusia housuja, enkä vain tämän listan takia olisi housuja ostanut :D

3. Käytä pinteleitä Peksulle
Tämä toteutui kolmisen kertaa. Peksuhan ei tykkää pinteleistä, varsinkaan niiden laittamisesta jolloin rupeaa herkästi närkästymään ja temppuilemaan. Harvinaisen rauhallisesti poni kuitenkin otti, että saatetaan jopa ruveta käyttää useammin!

4. Osta ainakin 2 uutta huopaa
Heh, ostinkin kuusi uutta huopaa :D Tosin jouduin luopumaan parista kun jotkut olivat joko liian pieniä tai epämiellyttävän näköisiä!

5. Käy uimassa kaikki ratsastusvaatteet päällä
No tämä nyt ei niinkään onnistunut, kävin kylläkin ratsastushousut ja paita päällä, en sitten tiedä lasketaanko tuota? :D


6. Ratsasta ainakin kahdella eri suomenhevosella
No tämähän suoriutui helposti, ratsastin Visserillä sekä Jarvalla Vilillä.

7. Hyppää innareita
Tämä toteutui! Tosin näytettiin Mortin kanssa räsynukeilta kun ei oltu pitkään menty innareita.

8. Ratsasta lämminverisellä
Kyllä, ja rakastuin Eppuun ihan täysin, niin kiltti ja rauhallinen herra ravihevoseksi. Aivan superhevonen, tuun todellakin menee vielä uudestaan jos siihen on mahdollisuus!

9. Käy isoissa koulukisoissa
Oltiin jopa yötä näissä kisoissa, helppailtiin järjestäjiä ja olin jopa pisteiden laskijana! Kolmipäiväiset koulukilpailut Vaasa Ratsastuskeskuksella.10. Hanki photoshop
Yhyy, unohdin koko jutun ja muistin nyt vasta kun rupesin näitä kirjoittelemaan. Pitääpi se nyt ostaa lähiaikoina kun haluan päästä muokkailemaan kaikkea kivaa!

11. Käy maastoilemassa
Elämänkevät kun harmittaa niin paljon etten käynyt missään vaelluksilla... nyt ois ollu just kivaa mut penkin alle sekin meni!

12. Kuvaa jotain ratsasteluita kypäräkameralla
Juuri ennen kesäloman loppua kuvasin yhden päivän kypäräkameralla mutta korttini meni rikki enkä saanut videoita ladattua minnekkään! Noh tein kuitenkin viimeviikolla kypäräkameralla videon ja siihen linkki on ---> TÄSSÄ!

13. Osta jotain todella kallista Peksulle
En oo mikään miljonääri joten en maltaita pysty maksamaan mutta kallein asia oli varmaan huopa tai otsapanta.

14. Vikellä jollakin hevosella/ponilla
Ihme kyllä mutta tämän toteutin jo alkukesästä. Vikelsin Peksulla ilman satulaa, tosin en nyt ihan oikeaoppisesti mutta joitakin perusjuttuja, takaperin ratsastus (ravissa), nais-istunnassa ratsastaminen, maailmanympärimatka (käynnissä), ravista kyytiin yms.

15. Käy yömaastossa
En tätä pystynyt toteuttamaan vaikka olinkin varma että tämä olisi onnistunut, silloin kesän alussa multa meni vuokraheppa alta enkä sitten pystynyt sitä toteuttamaan :(Mun lista loppuikin jo 15 tehtävään, en kyllä olisi pystynyt toteuttamaan yhtään enempää. Tykkään todella paljon tehdä näitä postaushaasteita, toivottavasti ette kuihdu kun nyt tulee kaksi peräkkäistä postaushaastetta!

Huomenna meen ratsastmaan Peksulla, ja vihdoin estetunnille! Koitan kuvata kypäräkameralla taas videota niin tulis lisää hyppymateriaalia :D


4 kommenttia:

 1. Raukka Peksu kun ratsastat sillä!! Olet aivan liian iso sen pienen ponin selkään. Tulee olla jo todenna itsekäs jos sitä ei itse nää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän ole! Ihan hyvin voi Peksulla ratsastaa... Ja itse olet itsekäs! Kyllä hän itse huomaa jos on liian iso Peksulle, ilman että sinä asiasta tiedotat

   Poista
  2. olisi minulle asiasta kerrottu jos olisi ollut sanottavaa. Ja se on muutenkin minun ja poninomistajan välinen asia... eikä siitä enää tarvitse hulehtia sllä ponia ei enää ole, eikä se koskaan tule takaisin!

   Poista
 2. Ai ei ole jos jalat hakkaa polvia? XD

  VastaaPoista