perjantai 23. joulukuuta 2016

Käyttin eilen hyppäämässä Vissen kanssa Noran valvovan silmän alla. Sain paljon kehuja siitä miten kerrankin oli nappulat kädes ja heppa alla eikä mikää ralliauto. Paljon on vielä  parannettavaa mutta opin myös paljon! Vissellä oli jo varustaessa hiukan kireet hermot, näykki ja visko päätä. Alkutunnista oli myös vähän kireet pinnat, steppaii vähänväliä.


Alkutunnista mentiin ravipuomeja pidemmällä ja lyhyemmällä välillä, ideana siis koottu ja lisätty ravi. Mentiin niitä hetken molempiin suuntiin ja vikat pätkät onnistu tosi hyvin! Otettiin vielä mukaan pääty-ympyrät missä oli pikkaukavaletit joiden yli ravattiin. Tultiin myöhemmin sitten laukassa pääty-ympyrät. Onnistu tosi hyvin!

Ku oltiin verkattu niin tultiin laukkaympyrä kavaletillä ja pitkällä lähestymisellä pystylle joka oli pitkällä sivulla. Nää onnistu yllättävän hyvin verrattuna viime kertaan! Tultiin sitten kans toiseen suuntaan samaa tehtävää. Sen jälkee otettii pikku käynnit.

Ratamielessä testattiin kaarevaa uraa kahella kavaletillä ja laukan vaihdoilla, laukanvaihdot suju alussa jo tosi hyvin! Harmillisesti ekalla kerralla visse kielsi toiselle pystylle, ihan oma vikani oli kun sähläsin välien kanssa. Sitte keskityinki välien korjaamiseen.  Tultiin vielä pienellä siksak tiellä kaareva ura ja sitten vielä peilipäädyssä oleva pysty. Käveltii sitte taas hetki ku Nora rakensi rataa, ja yritti selittää sitä mulle.

Lopuks tultiin  kaks kertaa pikkurata. Ekana tutiin ns. "perusrata" joka oli tarkotus tulla hyvällä laukaal ja hyvillä reiteillä, tosin Visse vähän kuumu ja sen takia yks puomi tui alas. Tultiin kans "uusinta rata" joka mentiin hiukan nopeammassa temmossa ja leikatuilla teillä, ja no se nyt onnistu liiankin hyvin Visseltä :D kaahattiin vika rata läpi vauhdilla, oli pikkusen hiki sen jälkeen. Otettiin vielä loppuverkka ravissa pitkillä ohjilla. Kävelin vielä maastakäsin hetken maneesissa että puuskuttaminen loppuisi!

Tän kauden vikat estetreenit ois nyt pulkassa, kausi alkaa taas siten ensvuonna!

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti