torstai 8. joulukuuta 2016

reipasta menoa

Viime tekstistä onkin jo vähän aikaa, anteeksi siitä. Mulla kesti todella kauan päästä Peksusta yli! En kylläkään ole siitä vielä täysin toipunut, ja kyllä te jotka olette urputtaneet siitä että ratsastin Peksulla niin jooh, en mene enää :) rupes hiukan ärsyttämään turhat kommentit teidän joidenkin mielipiteistä, kun tosiaan Peksulla ratsastaminen oli täysin mun ja ponin omistajan välinen asia...

Mutta hiukan kuulumisiin; Peksun jälkeen pidin tallilta taukoa, melkeimpä kuukauden. Onneksi se sisäinen ratsastaja huusi päästä tallille rapsuttelemaan poneja :D 
Kävin parilla tunnilla Vissellä ja huomasin taas kuinka kiva se onkaan, yhteinen sävel loppuviimeksi löytyi. Parissa estevalkassa käytiin ja sieltä pelkkää plussaa, vihdoin on löytynyt mulle ja Visselle sopiva tahti ja voin sanoa että mun istunta on parantunut huomattavasti! Ei enää peppu leijaile jossain vaan juurikin opin istumaan hyvin selkään ja ratsastamaan istunnalla.


Yksissä kisoissakin mentiin 50cm sillä tähdättiin vain puhtaaseen rataan, yksi puomi sieltä kuitenkin tuli alas, ja ihan oma vikani oli sillä mä rupesin sähläämään selässä!

Oon nyt menny pari kertaa viikossa Vissellä, ja parannusta tullut joka kerta! Tällä lähdetään iloisin mielin lauantaina hyppäämään seurakisoihin, leikkimielisiin joulukilpailuihin! Yritetään saada karsittua ekstra sähellys ja vauhti pois niin hyvä tulee :)

Mulla ja Vissellä tuli täyteen myös 7kk siitä kun ekaa kertaa tän herran kyytiin hyppäsin, paljon hvää on tapahtunut mutta takapakki päällä on myös menty, nyt kuitenkin valmistaudutaan tuleviin kisoihin ja treenataan kovaa! :)


Tein Vissestä myös videon johon pääsee tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti