lauantai 4. helmikuuta 2017

uusi alku #1

Uuden vuoden jälkeen kaikki on ollut aika tasaista, tai no miten sen nyt sanois?! Kävin tässä parisen viikkoa sitten kokeilemassa kahden tuttavani hevosta, hupsista sillä mä nykyään ratsastankin. Visseri on nyt menneitä vesiä, vaikka ikävä on kova niin ei enää hirveästi houkuta sille tallille mennä. Ei henkilökohtaisuuksia. Oon nyt iloisempi kuin koskaan, mulla on hyvä rytmi koulussa, heppa jolla ratsastan, kaverit on lähellä ja elämä vaan hymyilee!!

Ollaan nyt vaihtelevasti treenattu Lolan kanssa, kentät on ollu jo pidemmän aikaa jäässä, vaikka hepalla onkin hokit niin liukastumisriski on suuri. Ehkä hiukan kammottaa. Paarina päivänä on voinu hiukan ravailla ja laukatakkin mutta suurimmalta osalta käyntityöskentely on valikoitunut teemaksi.

Tänään käytiin tosin 1,5h kävelylenkillä maastossa. Niin rauhoittavaa kävellä tammulin kanssa keskellä mettää lumisissa maisemissa. Mulla  oli Siisukin mukana kuvaajana ja hevosenpitäjänä, joo kuviahan tuli otettua yli 800... kaks kolmasosaa lens suoraa roskiin :D Vaikka ruli mehtäkoneita ja autoja vastaan niin tamma ei sätkähtänytkään, lunkutteli vaan eteenpäin korvat tötteröllä,
Hoideltiin vielä hepalta tilsat kavioista, loimitettiin ja pistettiin pihalle.

Vähän kuvia tältä päivältä:

Mikä on sun lemppari?

5 kommenttia:

 1. Mikset halua mennä sinne tallille enään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sillä oo mitää väliä, ja se on oma asiani missä ratsastan.

   Poista
 2. Maininta vaan kuulostaa negatiiviselta ratsastuskeskusta kohtaan. Parempi jättää mainitsematta niin säästyt väärinkäsityksiltä ja siihen liittyviltä kysymyksiltä. Ravuritaustaisen hevosen jalat ovat kovilla näillä keleillä varsinkin, jos kenttä on jäässä. Tuontapaiset maastolenkit ovat varmaan hyvä sijaisliikunta näillä keleillä. Hyviä treenejä teille ja kiva, että löytyi mieluinen heppa!

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia ja aivan älyttömän hieno tuo bannerin kuva! :)

  caroansku.blogspot.fi

  VastaaPoista