maanantai 8. toukokuuta 2017

  pitkästä aikaa #3

Jesus mun kans, eihä täss vierähtäny kun pari kuukautta :D oon oikeesti ihan surkee kirjottelee tänne kun kaikki kuulumiset menee suurilta osin instagramiin. Nyt tartuin itteeni niskasta ja pistin spotifyn kesähitit soimaa ja näppäimistön tuleen. Ehkä mustaki joku pv tulee aktiivinen päivittelijä?


Heppahommissa kaikki on paremminkun hyvin!! Lolan kanssa ollaan kehitytty hirveesti talvesta ja osin syy on myös tammulin ihanan treenaajan joka on saanu ponnylle lihaksistoa ja edistäny sitä kaikin tavoin. Onnea on ihana talli sekä huipputyypit! Oon käyny lolalla ihan just sen puol vuotta enkä vieläkää tajua miten aika vaan rullaa eteenpäin ja pianhan on oikeesti kesä...

Vähän vielä kuluneen ajan treeneistä; pääosin ollaan menty (tosi)paljon sileellä että mustakin sais joskus muutakin kuin kyyryselkäsen este-räpeltäjän :D ollaan kans käyty maastoilemassa ja pari kertaa ihan kunnon lenkeillä heppakaverin kanssa ja ponistahan on kuoriutunu kunnon maastomopo. Pikku kavalettejakin ollaan menty mutta niitä hiukan harvakseltaan kun Lola ottaa pelkästään puomeistakin välillä kierroksia. Ehkä kesällä päädytään ihan hyppytunnillekkin jos hyvin käy ja jos saatas joku vaikka ihan opettamaankin?!

Toivottavasti nyt muistaisin päivitellä tätä blogia vähän enemmän. Kesälomaankin on enää kolmisen viikkoa!! Toivotan kaikille oikeen hyvää jatkuvaa toukokuuta jos ette täällä musta kuule :)


1 kommentti:

  1. Toivottavasti tosiaan tämä blogi muuttuu aktiivisemmaksi, olis hauska lukea muidenkin vaasalaisten blogeja! Jään seuraamaan. :)

    Nelistelyä

    VastaaPoista