maanantai 29. lokakuuta 2018

Lähtöruudusta...

Hei, ja tervetuoa blogiini! Olit sitten vanha lukija vuosien takaa taikka täysin uusi silmäpari. 

Huurteinen Hörähdys- blogi on saanut alkunsa vuonna 2013. Blogin päälajina taisi silloin kuitenkin olla uinti, hämärästi muistan että sinne olisi kuitenkin tullut kirjoitettua myös hevosista jokunen postaus!? Vuosien saattelemana päätyi blogi kuitenkin hevos- aiheiseksi täysin, (joitakin vanhoja postauksia voi vieläkin lukaista kun selaa taaksepäin). Innostus blogin kirjoittamisesta jäi kuitenkin pikkuhiljaa, kun päätin pitkään jatkuneen vuokrasopimuksen silloisesta vuokraponistani!

Päädyin tässä kuitenkin pari viikkoa sitten lukemaan ja karsimaan joitakin vanhoja postauksia, kun sain päähäni tämän kyseisen nerokkaan ajatuksen, nimittäin blogin uudelleen luomisen ja tuunaamisen. Olen tässä siis lähimmät viikot pitänyt blogille ulkoasuremppaa sekä hifistellyt pikkuasioiden parissa.

Jatkossa blogi tulee pysymään hevospainoitteisena, jonka lisäksi tulen kirjoittamaan myös arkipäiväisitä asioistani ja tuntemuksistani. Tulen pitämään blogia myös eräänlaisena treenipäiväkirjana, koitan kertoa mahdollisimman tarkasti sekä yksityiskohtaisesti päivän ratsastuksesta ja siihen sisältyvistä harjoituksista. 

Pahoittelut blogin keskeneräisyydestä! Löydät minusta jo kuitenkin info- paketin klikkaamalla tästä.

Tällä fiiliksellä on hyvä jatkaa blogin kirjoittamista! Suurkiitos vielä jos vaivauduit lukemaan itsesi tänne asti, olet enemmän kuin tervetullut pistäytymään uudellen!!